Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HSP Ante Starčević

'Nevjerojatna obmana građana registarskim tablicama'

Đuro Božanović
Foto: Vedran Balen
02.04.2015.
u 10:26

HSP AS tvrdi kako se slovne oznake svih gradova uvode samo kako bi se izbjeglo postavljanje pitanja izbacivanja hrvatskog grba s pločica

Uvođenje novih registarskih oznaka automobila u HSP-u dr. Ante Starčević ocijenili su nevjerojatnom Vladinom obmanom hrvatskih građana. U ovoj stranci drže kako se slovne oznake svih gradova uvode samo kako bi se izbjeglo postavljanje pitanja izbacivanja hrvatskog grba s pločica.

– Posljednje mjesece svog mandata Vlada koristi kako bi, gdje god je to moguće, sklonila sve tradicionalne i prepoznatljive hrvatske simbole. Kada bi nekim čudom ostali na vlasti, uskoro bi se sigurno počeli boriti i protiv šahovnice na zastavi – navodi se u priopćenju koje potpisuje međunarodni tajnik stranke Đuro Božanović.

>> Ovo je nova registarska pločica, od zloporaba će je štititi - bar kod!

Komentara 46

HR
H.R.T.99
10:38 02.04.2015.

Želimo ostavku ministra Ostojića i vlade. Na registarske tablice "priljepili" su boje jugoslavenske zastave (manjka samo zvijezda petokraka). Hrvatski građani koliko ćemo još trpjeti ove izdajnike?

Avatar U.S.A.
U.S.A.
10:44 02.04.2015.

sasvim je normalno da crvenim nije stalo do Hrvatskog grba

Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
10:53 02.04.2015.

a da mi vladi lupimo plocicu..ahahhahah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije