Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izborna skupština zagrebačkog HSLS-a

HSLS: Dražen Budiša vraća se na političku scenu

Darinko Kosor
Franjo Lepan/24sata
28.11.2009.
u 14:02

HSLS će za petnaestak dana izaći i sa svojim prijedlogom zakona o umjetnoj oplodnji, a ukoliko ga koalicijski partneri ne prihvate ići će s njim pred zastupnike u Saboru

ZAGREB - Na danas održanoj sjednici središnjeg vijeća HSLS-a Darinko Kosor potvrđen je za predsjednika stranke, dok su za potpredsjednike potvrđeni Hrvoje Vojković, Stanko Zrilić, Sandro Jurman, te Karin Fenjveši.

Darinko Kosor najavio je promjene rada u vodstvu stranke, poručujući kako će stranka od sada biti puno jasnija i glasnija.

- Želim da građani u vrlo skoro vrijeme znaju prepoznati glavne ciljeve HSLS-a, istaknuo je Kosor, dodavši kako je njegov glavni zadatak sada raditi na jačanju HSLS-a i zato je odbio poziv premijerke da uđe u Vladu, tamo će ostati Đurđa Adlešić.

Kosor je najavio kako se u stranku nakon višegodišnjeg izbivanja s političke scene vraća Dražen Budiša.

HSLS će za petnaestak dana izaći i sa svojim prijedlogom zakona o umjetnoj oplodnji, a ukoliko ga koalicijski partneri ne prihvate ići će s njim pred zastupnike u Saboru.

Kosor je najavio i dva prijedloga zakona koji bi trebali rasteretiti malo isrednje poduzetništvo, a odnose se na ukidanje parafisalnih nameta prema HGK, šumama i vodama.

Komentirajući slučaj HAC-a i ministra Kalmete, Kosor je rekao kako očekuje poteze HDZ-a jer je Kalmeta njihov problem. Pohvalio je rad premijerke Jadranke Kosor, rekavši kako su vidljivi napori da se stane na kraj kriminalu. Doadao je kako je svatko odgovoran za svoje ljude, ne želeći odvajati moralnu i političku odgovornost.

Komentara 40

OB
-obrisani-
14:29 28.11.2009.

Bludisa se vraca?! Jadna stranka i hrvatska politika! pljuc!

DO
doktorica
19:48 28.11.2009.

Dojadila mu sadnja rajčica.

RU
rudolf
12:23 29.11.2009.

KRPINA se također \"zagrijava\",vratimo i Tomca,a onda pravac u 16-to stoljeće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije