Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razbijanje treme

Hrvoje Kraševac mladence učio svadbene plesove

škola plesa (1)
Arhivska fotografija
08.02.2013.
u 07:30

Bluesun hotel Kaj popularno je odredište za organizaciju vjenčanja zbog čega se hotel i odlučio na organizaciju besplatne škole plesa

Bluesun hotel Kaj u Mariji Bistrici na jedan dan pretvorio se u okupljalište velikog broja zaljubljenih parova i budućih mladenaca jer je tamo organizirana prva besplatna škola svadbenih plesova za sve one koji još uvijek nisu spremni za svoj prvi vjenčani ples.

Specijalni gost predavač bio je poznati vrhunski plesač Hrvoje Kraševac koji je posjetiteljima otkrio tajne dobrog plesa.

Uz Hrvojeve lekcije budući mladenci ubrzo su se rasplesali po plesnoj dvorani bez imalo srama i nesigurnosti, a pojedini potezi zadivit će i najkritičnije svadbene uzvanike.

- Odlučio sam podržati ovu inicijativu jer sam čuo stotine priča budućih mladenaca o tome kako imaju veliku tremu i slabo poznaju standardne plesove. Zbog toga su mi mnogi dolazili u zadnji trenutak prije vjenčanja ne bi li naučili plesati. Drago mi je da sam pomogao ovim parovima koji su dokazali moju tvrdnju da svi mogu dobro plesati, samo se trebaju opustiti i prepustiti trenutku, rekao je Kraševac.

Bluesun hotel Kaj popularno je odredište za organizaciju vjenčanja zbog čega se hotel i odlučio na organizaciju besplatne škole plesa.

- Nadamo se da smo pomogli našim budućim mladencima da na svojem vjenčanju otplešu ples koji će im zauvijek ostati u sjećanju i zbog čega će snimku najljepšeg dana u njihovom životu gledati s ponosom bez srama zbog loših plesnih koraka, rekla je direktorica hotela Ivana Sraga.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije