Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILAN IVKOŠIĆ
Povratak na članak

Hrvatsku vode kukavice koje kleče pred slovenskim lopovštinama

Nevjerojatno! Slovenci su oteli tuđi stan i njegova vlasnika koji ostaje u njemu proglasili su provalnikom.

Komentari 4

ST
Stojko
11:06 06.01.2018.

Ma vidi i Ivkošić kao istinski HDZ-ovac nije zadovoljan Plenkovićem. Nevole ga, a opet ne mogu bez njega pa ga trpe i gunđaju. Zanimljivo kako Planki j u zdrav mozak i desnicu i ljevicu i manjine. Briljantno.

VL
NO
Norway
12:10 06.01.2018.

Bitno je da je Pupavac zadovoljan i da je Tatjana Spasojevic stavljena u poziciju rješavanja stambenog pitanja Srba.Hrvati mogu nastaviti put prema Sjevernom ledenom moru

VL
KR
kruti198
17:15 08.01.2018.

KUKAVICE u hdz-u boje se beknut 'a', a najveće razočaranje za mene je g.milijan brkić!!!!

VL
MO
morituriite
12:17 06.01.2018.

Plenković - to jest HDZ jer da nije našao bi se bar neki hdz-ovac koji bi se usprotivio i otkazao poslušnost (i naravno, ostao dosljedan u tome a ne odmah podvio rep) Plenkovićevoj političkoj izopačenosti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.