Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILANOVIĆ ODBIO PONUDU
Povratak na članak

Hrvatsku u Bruxellesu predstavlja Janša

Plenković zbog bolesti nudio Milanoviću da umjesto njega ide na Europsko vijeće, predsjednik ga odbio

Komentari 5

DU
Deleted user
20:24 09.12.2020.

Očito da u Hrvatskoj ne postoji demokracija u izvršavanju vlasti,Zar premjer nije odredio svog zastupnika podpredsjednika Medveda da ga mjenja dok je on u izolaciji a to bi se trebalo odnositi i na Brisel,Ja ovo tumačim kao nepovjerenje u sposobnostt podpredsjednika vlade a ako je to točno onda je i sama vlada sastavljena od ljudi bez svog mišljenja nego ćekaju instrukcije od svog dragog vođe,Očito je da je samo dragi vođa sposoban da nas predstavlja u svijetu a on je svoje povjerenje dao susjedu koji ima otvorene pretenzije naspram Hrvatskom teritoriju,

VL
Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
15:23 10.12.2020.

Odluka de se Milanoviću ponudi da zastupa Hrvatsku na tom skupu je odlična, ali Milanović očito svjestan važnosti nije se smatrao dovoljno pripremljenim. Janša je izvrstan izbor, poznaje EU, dio je EPP i dijeli stavove s HDZ-om, sposoban i pametan političar i vjerujem da će uspješno zastupati hrvatske interese. I to je prilika da se takvim povjerenjem unaprijede u susjedski odnosi. Ovo je bila s više strana izvrsna odluka, čestitam premijeru Plenkoviću.

VL
Avatar Belski
Belski
09:18 10.12.2020.

Ha, ha, ha ... a ča sad, bolje i Janša nego Boris Milošević.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.