Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posljedice pandemije koronavirusa
Povratak na članak

Hrvatskoj za stabilnost, umjesto populizma, treba konstruktivnost opozicije

SDP čeka posao ne samo moderniziranja sebe kao stranke, nego i cijele oporbe, jer treba postaviti nova pravila u odnosima s Vladom.

Komentari 4

LU
luksa
10:08 04.08.2020.

Neznam kako ljudi puše stabilnost? Hrvatskoj trebaju PROMJENE i to brzo i radikalno. Stabilnost je održavanje statusa quo kakvog imamo od socijalizma prije 90ih.

VL
DU
Deleted user
11:00 04.08.2020.

Stabilnost će se pokazati već u naredna dva tri mjeseca.

VL
AS
ante_slavonac
09:09 04.08.2020.

koje uvlačenje plenkiju u onu stvar,sada bi kao opozicija trebala podržati ovu nakaradnu trgovačku vladu,sdp ne može biti nikako vodilja opozicije a modernizacija tog komunističkog mastodonta je nemoguća stvar,po svemu sudeći izgleda da vrijeme mora odraditi svoje umjesto politički nepismenih Hrvata

VL
BI
biskuppuljićguziandreju
09:31 04.08.2020.

ja već mislio da će novinari lista u vlasništvu biskupije koji uređuje popadija iz posavine napisat da plenkoviću trebaju novi sauche,opačićke,ronke,varge...........eto kako ti plevnikuša zarasle pičke ti ,,nekonstruktivni,, su sve što vrijedi u hrvatskoj prodali za 1% realne vrijednosti(uz naravno par postotaak provizije šavoriću i ekipi9direktore iz tih tvrtki uhljebili ili preko crkvene,državne,medijske ili sveučilišne sise a radnike bacili na ulicu.i sad bi trebali da netko podrži novi val te politike koji će nas nakon industrije ostaviti i bez infrastrukture,šuma,voda,hep-a.......kao da je a h rekao ,,trebaju mi oni koji su konstruktivni da riješim židovsko pitanje,,.ovjdje meni se čini samo hrvatskim akademicima,biskupima i novinarima koje kontrolira pop iz posavine nije jasno da je hdz stranka šeksa,mateše,škegre,valentića,gregurića i ekipe i da provodi politiku koja ide za tim da potjera narod kako bi šavorić i ekipa sve dobili za badava i prodali strancima.. i što bi to značilo biti ,,konstruktivan,, u odnosu s tom politikom..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.