Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HSS
Povratak na članak

Hrvatskoj ne treba odlagalište nuklearnog otpada, problem rješavati sa Slovenijom

mamo problem masovnog iseljavanja iz Hrvatske, a to sigurno nećemo riješiti ako ćemo u prekrasnim dijelovima Hrvatske, kao što je to Banovina, graditi odlagališta nuklearnog otpada

Komentari 6

BE
beitsche
20:24 16.05.2016.

Ovaj bi atome cijepao sjekirom. ..drzi se ti auta .

VL
PE
pebe
16:32 16.05.2016.

tko bi rekao da je ovaj lik provaljivao u automobile

VL
IC
Icek53
16:38 16.05.2016.

Rjesi.

VL
OB
ObrenM
21:38 16.05.2016.

Prije desetak petnaest godina bio je ministar zvan 10% koji nam je htjeo progurati francusku tehnologiu nuklearka.Raspricao se na dugo i siroko kako je to jedino energetsko rjesenje za nasu domovinu.Sreca da je tada puk bio slozniji pa je odustao videci da nece doziviti duboku starost.

VL
BO
Bogodol
22:41 16.05.2016.

Ovaj "Intelektualac" će uništit HSS, jer trenutna veličina te stranke je ispod bolesnih ambicija ovog "Intelektualca". Banovina je stvorena za takvo odlagalište, a ne da se to odlagalište uradi u blizini Zagreba gdje živi milion ljudi. Nisu Slovenci blesavi, naplatili bi nam masno smještaj, a isti bi bio na hrvatskoj granici tj, praktično u Hrvatskoj Državi. Žalosno što ovaj "Intelektualac" spominje Blajburg koji je simbol stradanja Hrvatskog Naroda, sa njim se vjerojatno slaže Pupavac, a sigurno i Šešelj u svezi glede ne gradnje odlagališta u banovini. Ta odlagališta danas se rade na siguran način i treba ih graditi gdje kaže struka, a ne nekavi lešinari koji skupljaju političke poene, tko bi čuo za ovog "Intelektualca" da se nije uzprotivio izgradnji ovog odlagališta, ponekad je pametnije šutiti nego gluposti pričati.

VL
BA
bacvice
22:38 16.05.2016.

ovaj lik gosp.Kreso Beljak sve mi je drazi covik,ovaj lik ima nesto u sebi sto gosp.Petrov nema a dobro bi bilo Bozi da se malo sa Kresom druzi. ovaj lik Kreso sa gosp-odinom Oreskovicem i sa Bozom i sa Zokijem mozda je ovo dobitna konbinacija da nam nesto krene na bolje u NAJ LIPSOJ na cilome svitu? a Domojubi neka domuju,Triba Domara u ciloj Hrvatskoj,Domar u Hrvatskim sumama,Hrvatskim skolama itd.itd

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.