Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na rubu propasti
Povratak na članak

Hrvatskoj MedILS treba, ali ga uništava Radmanova taština

šanse U splitski institut žele uložiti Švicarci, Britanci i Francuzi, ali još se ne događa ništa konkretno

Komentari 2

Avatar SINIŠA POLJAK
SINIŠA POLJAK
07:46 06.11.2013.

Radman je vrlo loš manager, a o njegovim "naučnim" dostignućima moglo bi se i te kako raspravljati. Njemu MEDILS trebao kao vikendica gdje će na tuđi račun ugostiti strane utjecajne ljude koji će njemu za uzvrat davati raznorazna "priznanja" za "naučna" dostignuća. On je prvenstveno jedan blefer, na što su upozoravali mnogi, međutim uspio je one bitne koji daju novce i imaju utjecaj izblefirati. Treba pronaći zakoniti način da ga se, njega osobno, deložira iz te ustanove i dade se onima koji će od nje napraviti što se i predviđalo.

VL
Avatar ciril
ciril
22:55 05.11.2013.

Radman? Je li to onaj koji je pronasao eleksir mladosti?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.