Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu potpisalo ugovor o sponzorstvu s tvrtkom Tomić & Co.

Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu potpisalo ugovor o sponzorstvu s tvrtkom Tomić & Co.
17.10.2023.
u 12:31

Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu od ove će sezone imati novog sponzora – tvrtku Tomić & Co., generalnog zastupnika za BMW i MINI vozila te BMW motorkotače za Republiku Hrvatsku. Ovim sponzorstvom HNK u Zagrebu dobit će i novo službeno vozilo – BMW 430i Coupe.

Sinergija poduzetništva i HNK-a u Zagrebu, kao središnje kazališne institucije u Hrvatskoj, iznimno je važna za održavanje i podizanje umjetničke i produkcijske razine našega programa. Iznimno nam je zadovoljstvo što je tvrka Tomić & Co. prihvatila naš poziv za partnerstvo. Nakon ovogodišnjega svečanog koncerta povodom 30. obljetnice obilježavanja rada tvrtke Tomić & Co. na našoj pozornici sa svjetskim solistima i hrvatskim umjetnicima, nastavljamo našu suradnju, za koju vjerujem da će biti pravim primjerom povezivanja privatnog sektora i kulture, istaknula je intendantica Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu, dr. sc. Iva Hraste Sočo.

S iznimnim zadovoljstvom odazvao sam se na poziv za partnerskom suradnjom s HNK-om u Zagrebu kojom smo nastavili uspješnu suradnju započetu u svibnju ove godine svečanom proslavom 30. obljetnice tvrtke Tomić & Co. Svečana proslava obilježena je opernim gala koncertom u HNK-u pod ravnanjem maestra Ivana Repušića u kojem su uživali kupci, poslovni partneri i prijatelji tvrtke Tomić & Co.

Iznimna operna večer s visoko emocionalnom glazbenom aurom poklon je tvrtke Tomić & Co. svim kupcima, poslovnim partnerima i građanima grada Zagreba jer se spektakularan operni program pratio i na velikom ekranu ispred HNK-a.

U ozračju nakon svečane proslave nastavili smo ovu partnersku suradnju koja se temelji na zajedničkim vrijednostima koje su načela poslovanja HNK-a, tvrtke Tomić & Co. i BMW-a. Upravo ta prepoznatljva tradicija dovela je do potpisivanja partnerskog ugovora između HNK-a i Tomić & Co. te dodatno podigla ljestvicu suradnje privatnog i kulturno-umjetničkog sektora, rekao je Franjo Tomić, predsjednik Uprave tvrtke Tomić & Co.

Tvrtka Tomić & Co. danas ima sedam prodajno-servisnih predstavništava u Hrvatskoj, tri u BiH i jedno u Albaniji. U Hrvatskoj je ovo jedino predstavništvo neke velike automobilske kompanije koje u proteklih 30 godina nije mijenjalo vlasništvo.

Poslovne aktivnosti kompanije pokrivaju cjelokupan segment poslovanja prodaje i postprodaje novih vozila, diplomatskih vozila, flotnih i korporativnih vozila, BMW Premium Selection i rabljenih vozila, usluga servisa i prodaje servisnih dijelova te usluga financiranja (BMW/MINI Financial Services, usluge leasinga i osiguranja) za marke BMW i MINI te BMW motorkotače.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije