Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nedorečeni zakon
Povratak na članak

Hrvatski župani: Spriječite legalni kriminal u postupcima javne nabave

Župani također smatraju da ovakav Zakon o javnoj nabavi, i u lokalnoj i u područnoj samoupravi, zapravo ostavlja prostora manipulaciji i blokiranju brojnih vrijednih projekata

Komentari 3

Avatar gladnijura
gladnijura
07:34 14.03.2014.

Kak su to pametni ljudi!

VL
KA
kafka
13:22 14.03.2014.

Da li su odvjetnici krivi što znaju naći rupetine u zakonu i zaštititi interes svojih klijenata? U svakom slučaju je kriv zakonodavac - a to je Sabor, tj. izabrani predstavnici građana. Problem je jer se sve gleda na neki izopačeničeni politički način. Zdrav razum je u tome eliminiran. Zakone nam kroje mediokriteti od političara, koji od sebe odbacuju stručnjake! I to je to. Ovdje se vidi da kriminalu pogoduju nesposobnjakovići u Saboru koji su poslušnici parija a ne na uslugu naroda. Problem je izbornog sustava u kojem se ne biraju građani s imenom i prezimenom, nego (uglavnom) stranačke liste osoba koje odgovaraju svom sranačkom vodstvu, a ne glasačima. Stranke u pravilu po svom ustrojstvu su pomalo slične na mafijaškoj organizaciji (stranačka stega - zavjet šutnje). Birajmo ljude, a ne stranke! .

VL
LE
LeonardS
13:45 14.03.2014.

Počnite od sebe,budite uzor

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.