Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIRUS STIGAO MUTIRAN
Povratak na članak

'Pročitali smo genom koronavirusa, možemo pročitati i genom svakog Hrvata'

Uočili smo i postojanje virusa koji nisu došli tim putem, no za detaljnu analizu potrebno nam je još vremena. Virusi koji cirkuliraju u Hrvatskoj generalno odgovaraju šarenoj slici brojnih sojeva kakva je zastupljena širom Europe, za razliku od Australije ili Kine.

Komentari 12

DU
Deleted user
10:35 03.05.2020.

Zanima me kao Hrvata što mu ga to znači BREAKING u hrvatskim glasilima ili je to možda nova riječ u hrvatskom jeziku ???

VL
Avatar lepihercegovac
lepihercegovac
11:12 03.05.2020.

šta jedan prića talijanski drugi špreha njemaćki nakon mutacije ili su postali mutavi...

VL
Avatar Merlinka
Merlinka
11:21 03.05.2020.

Kakav je virus to su samo nagađanja ,hiljadu stručnjaka hiljadu različitih mišljenja ,da li je namjerno napravljen ili ne to mi obični smrtnici ne znamo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.