Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaustavljen u Italiji
Povratak na članak

Hrvatski vozač krijumčario mrtvog Kineza iz Rijeke

Plan je bio da se pokojnik potom iz Italije prebaci u Kinu i tamo pokopa.

Komentari 4

CH
CH2710
10:37 10.03.2015.

Hm, jučer je bilo objavljeno da je Srbin vozio Kineza po Italiji, a danas je to već Hrvat. Dakle, vrlo vjerojatno NEISTINA i jedno i drugo.

VL
Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
00:17 10.03.2015.

Niste napisali koliko bi koštao legalni prijevoz + papirologija.

VL
DE
demokršćanin
20:48 10.03.2015.

Postoji jedna stara priča o mrtvacu koji je prevožen iz Italije u ondašnju Jugoslaviju u pakungu stroja za pranje rublja ( veš mašine ).Cijela obitelj je išla u Trst kupiti veš mašinu jer ih onda nije bilo u Hrvatskoj.Sa njima je pošla i punica vozača koja je naglo umrla u Trstu,a da ne bi imali komplikacija sa mrtvacem na granici,spakirali su je umjesto veš mašine u pakung veš mašine i na carini deklarirali kao veš mašinu.Da li im je to zaista uspjelo ili ne nikada se nije saznalo,ali priča je postojala.

VL
BA
bajo2
01:06 14.03.2015.

ustvari plan je bio da se kinez zamjeni sa novim kinezom ahahahahah.ne zaboravite.kinezi nikada ne umiru.obisao sam europu niti jednog kineskog groba nisam vidio!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.