Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
to je glad!
Povratak na članak

Za jedan popijeni čaj u Zagrebu nahrani se pet siročića u Indiji!

Ivana, Jelena i Vlado u mjesec su dana volontiranja u Indiji snimili mnogo video i fotomaterijala i u Hrvatskoj će, kažu, promovirati posvajanje napuštene djece iz Indije. - Svi govore o Africi, ali ovdje je glad, milijuni djece su na ulicama

Komentari 5

ZR
Zrakomlat
18:08 16.03.2014.

ko da su u cigan maloj, imaš neki dinar, bate? a posle deset min duva lepak a nema ga ko moja cipela...

VL
AA
aabbcc
18:50 16.03.2014.

čaj za čaj.. i 1 za 1_____ kao dokaz da svijet treba preci na robnu razmjeru, jer papirni -novac je izgubio realnost.

VL
Avatar billybull
billybull
20:33 16.03.2014.

posvajanje djece iz indije? mozes si misliti...isto takve djece (ista rasa, isti jezik) ima koliko hoces na ferenscici, prigradskim naseljima na jugu ili po cergama medimurja...zasto ici u indiju po male rome kad ih u hrvatskoj imamo koliko hoces?

VL
Avatar gutenabend
gutenabend
17:27 17.03.2014.

Još jedni volonteri s mesijanskim kompleksom spašavanja svijeta. Ivana, Jelena i Vlado ako vam je do posvajanja indijske djece pokažite to svojim primjerom a ne Hrvatima prodavati multi-kulti američke priče holivudskih glumica koje posvajaju afričku djecu kao da se radii o ukrasu kojim si dižu ugled u medijima. Indija ima dovoljno bogatih pojedinaca koji bi se mogli pobrinuti za tu djecu ali i političare koji ne žele mijenjati sustav. Ne će jedna Hrvatska sa 4 milijuna stanovnika spasiti Indiju sa MILIJARDU stanovnika. Problemi kod njih su društveno-kulturološki, kaste i sve ono što ide uz to. Nema toliko ljudi na svijetu koji bi mogli posvojiti tu svu silnu djecu Afrike i Indije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.