Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ELITNE POSTROJBE

Hrvatski vojnici u NATO-u u pripravnosti za rat, NATO prvi put vojno reagirao u Ukrajini

23.12.2021.
u 09:58

NATO savez prvi je put vojno reagirao na eskalaciju krize na granici Ukrajine i Rusije povećavajući stupanj operativne pripravnosti svojih Snaga za brzo djelovanje (NRF), što će omogućiti brže raspoređivanje snaga za brzi odgovor u krizno područje u slučaju potrebe.

Ključne riječi

Komentara 95

Avatar kastanjer2
kastanjer2
10:08 23.12.2021.

Ne može se napasti zemlja veličine Ukrajine sa 200 tisuća vojnika. To su nebuloze. Javite kada Rusija nagomila milijun vojnika na granicu, onda stvari postaju ozbiljne. Ovakvi analitičari su smiješni.

ST
sttipe
10:52 23.12.2021.

Ako sam dobro razumio Ameri su nagovorili Hrvate da napadnu Ruse? Šta govori onaj šta zbog anemije nije bija u vojsci, jel posla sina tamo?

Avatar TvojUjko
TvojUjko
11:19 23.12.2021.

Nema Srba, znaci ništa od rata

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?