Hrvatski veleposlanik u Vatikanu vrsni je kuhar koji sam priprema jela na svečanim primanjima
Na meniju za prvo postkorona okupljanje veleposlanika u Vatikanu za predjelo su bile istarske salame i kobasica od boškarina, istarski pršut, kravlja i kozja skuta s medom, sir s tartufima i istarsko maslinovo ulje, zatim carpaccio od jastoga i vrganja te vinaigrette od agruma, obrazine istarskog goveda boškarina s pireom od krumpira s tartufima, a pila su se vrhunska vina iz Istre.
Komentari 2
SA
Kao da uhljeb ima kakvog drugog posla.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Hrvatski veleposlanik u Vatikanu vrsni je kuhar koji sam priprema balkanska jela i plemenske vanka schengenske čorbe, čevape i bureke.