Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turistička tura kroz četiri zemlje

'Hrvatski turizam je na višoj razini, ali izgubili smo kompas s cijenama. To neće ostati bez posljedica'

18.07.2023.
u 05:52

Naš bivši turistički dužnosnik proteklih je dana bio na turi kroz četiri turističke zemlje. Ispričao nam je svoje dojmove

Komentara 32

PO
poluprovokator
08:01 18.07.2023.

Turizam su nam strani hoteljeri i kampovi gdje nam strani konobari služe strane goste uvoznom hranom, i domaći iznajmljivači garaža i apartmana namještenih starim ili stranim namještajem te restorani koji žele za 3 mjeseca zaraditi za cijelu godinu...

DU
Deleted user
07:57 18.07.2023.

Uopće se ne uzbuđujem oko toga. Podaci o maloprodaji za srpanj reći će sve. I o turizmu i o neradnoj nedjelji.

DU
Deleted user
07:51 18.07.2023.

Naucice njih gosti, sto kosta cevapcic i kuglica sladoleda. Kad i ako prestanu dolazit bit ce nasi poduzetnici manje bahati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije