Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kao na filmu

Hrvatski Tom Hanks dobio putovnicu i uspio napustiti zračnu luku

dino
Foto: Dino Budimilić/Facebook
1/2
26.03.2015.
u 12:37

Njegov neobičan slučaj, nalik onom iz filma 'Terminal' započeo je kad je odlučio otputovati na Tajland te se pritom krivo informirao kako mu ne treba viza

Riječanin Dino Budimilić na svom je Facebook profilu objavio kako je napokon dobio putovnicu, napustio zračnu luku u Kuala Lumpuru i vratio se na Filipine, u Manilu.

Podsjetimo, njegov neobičan slučaj, nalik onom iz filma 'Terminal' započeo je kad je odlučio otputovati na Tajland te se pritom krivo informirao kako mu ne treba viza.

U ponedjeljak je objasnio kako je putovao iz Manile na Filipinima preko Kuala Lumpura u Maleziji prema Bangkoku na Tajlandu "samo kako bih saznao da mi je potrebna viza za ulazak te da je mogu napraviti jedino izvan zemlje". Kada je došao na Tajland, nije mu dopušten ulazak, ali su mu se dobro nasmijali jer će im Air Asia morati platiti kaznu od oko 600 dolara.

U tom je trenutku Air Asia imala njegovu putovnicu te, nakon što je proveo noć na terminalu, ponudili su mu da se vrati u Kuala Lumpur kako bi napravio vizu za Tajland i potom se vrati. Kada je sletio u Kuala Lumpuru obaviješten je da su ga označili oznakom NTL (ne smije sletjeti) te su ga htjeli zadržati još jednu noć na terminalu prije nego što ga vrate u Manilu, no uspio ih je nagovoriti da ga ukrcaju na let te večeri....

Svoju je priču detaljno ispričao i u nizu videa koje je objavio na YouTube-u:

Cijelu priču pročitajte ovdje.

>> Hrvatski 'Tom Hanks' već danima zarobljen na azijskim terminalima

Komentara 6

Avatar dr. Evil
dr. Evil
13:07 26.03.2015.

Mene više podsjeća na film"G.lup i g.luplji" (moram ovako pisati jer VL cenzurira)

Avatar realan.zg
realan.zg
12:56 26.03.2015.

Hrvatski Tom Hanks? Bljuje mi se od vaših usporedbi,,više mašte ima u mojoj staroj cipeli

OB
ObrenM
13:07 26.03.2015.

Po faci je isao u pedofilski pohod sa par stotina $.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije