Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijeti katastrofa

Hrvatski tanker nasukao se pokraj Srijemskih Karlovaca

tanker
Uli Deck/DPA/PIXSELL
18.12.2012.
u 08:59

Tanker Siscia prijevozi 550 tona baznog ulja, a ako dođe do bilo kakvog oštećenja korita tankera, očekuje se ekološka katastrofa na tom dijelu Dunava

Kako javljaju mediji u Srbiji, tanker “Siscia”, koji plovi pod hrvatskom zastavom, nasukao se u utorak na 1242. kilometru rijeke Dunav u blizini Srijemskih Karlovaca, a u tovarnom dijelu broda nalazi se oko 550 tona baznog ulja. 

Dođe li do bilo kakvog oštećenja korita tankera, očekuje se ekološka katastrofa na tom dijelu Dunava, upozoravaju iz lokalne lučke kapetanije i podsjećaju da je ovaj tanker i do sada imao slične izgrede u srpskim teritorijalnim vodama. Sreća je u nesreći što je nasukan na mjestu koje je izvan plovnog puta na Dunavu. Zasad  nema nikakvih indicija da bi moglo doći do ikakve katastrofe, nema ozlijeđenih i tijekom jutra brod bi trebao biti odsukan.

>>Iz nasukanog teretnjaka na velškoj obali prijeti izlijevanje goriva

Komentara 21

CO
colocolo
18:03 18.12.2012.

@Alien 222 -to su bolesnici, pacenici i sluge, a misle da sve mogu.niko njihovu bolest ne moze izlijeciti.

OB
-obrisani-
16:38 18.12.2012.

18.12.2012. u 11:35h puky je napisao/la: "u srpskim teritorijalnim vodama" ?!?! ... na Dunavu ? ... ne postoje "srpske teritorijalne vode" ... strava ... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ A da nisu možda hrvatske ili albanske , pohapsiti posadu i predati ih Vučiću paa da vidimo kako će posle da ga šilje !

DA
damir79
17:28 18.12.2012.

Nisam nacionalista pa da mislite da sam zato komentirao, već zato što mi nije jasno kako pismeni ljudi poput novinara ne znaju da se imena ne prevode.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije