Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija

Hrvatski suci: Optuživši nas da krademo, Pusić nas je oklevetala

pusic
Antonio Bronić/Pixsell
19.10.2010.
u 11:15

Vesna Pusić je u nedjelju na proslavi 20. obljetnice HNS-a izjavila da premijeri, ministri i suci u Hrvatskoj kradu.

Nakon što je Vesna Pusić na skupu HNS-a suce optužila za krađu, priopćenjem za javnost oglasila se Udruga hrvatskih sudaca koja je takav istup poznate političarke nazvala "klevetom bez presedana".

- U realnosti u kojoj se Hrvatska sada nalazi i u kojoj sudstvo treba svaku pa i deklaratornu podršku ovakvi omalovažavajući istupi zanemarju istinu u opći nacionalni interes, a suprotni su i praksi Europskog suda za ljudska prava. Stoga zahtijevamo osudu svekolike, a ne samo stručne javnosti - stoji u priopćenju.

Hrvatski suci pozvali su i javnost da osudi ovakve "nasrtaje političara na sudstvo".

Vesna Pusić je u nedjelju na proslavi 20. obljetnice HNS-a izjavila da premijeri, ministri i suci u Hrvatskoj kradu.

- Oporavka zemlje nema dok ljudi koji se bave javnim poslovima - premijeri, ministri, saborski zastupnici, suci te visoki dužnosnici u državnoj upravi ne prestanu krasti - rekla je Pusić.

Komentara 25

SN
snovak45
11:35 19.10.2010.

Na žalost Pusićeva ima pravo. Pravosuđe je nedodirljiv bunker.

MM
Mladen Miletić
11:37 19.10.2010.

Hrvatski suci: Optuživši nas da krademo, Pusić nas je oklevetala, nije baš da kradu ali si znaju na fini legalni način dosuditi ne direktno da se vidi odmah nego sve po ZAKONU. A po zakonu raditi nije kažnjivo ! Premama tome nemam primjedbi na sud nego oni su dobri koji im pišu zakone oni ZNA SE ! Samo oni koji su imali posla i tražoli pravdu neka komentiraju rad suda pa če se vidjeti slika. Izuzmimo komentare kriminalaca a suci znaju da drugih i nema u Hrvatskoj !

KO
koni
11:34 19.10.2010.

Hm,hm.Ja ne dam ruku u vatru ni za koga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije