Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obrazovna zavrzlama
Povratak na članak

Za 22 dana odluka – Hrvatski studiji će biti fakultet ili se ukidaju

Rješenje za Hrvatske studije je jednostavno: na sjednici Senata za dvadeset dana rektor Boras može donijeti odluku o osnivanju fakulteta

Komentari 10

Avatar nisam_robot
nisam_robot
07:43 21.11.2017.

Treba nam neki napredni studij, nesto progresivno kao studij Titoizma-Staljinizma, ali i studij kako neopran i masne duge kose, stylingom iz 80ih naci partnericu koja se fura na klosar-style.

VL
DO
DonQuijote
14:02 23.11.2017.

Kome smetaju Hrvatski studiji? Filozofskom i udbaškoj kliki koja vlada njime. Upravo zato su i osnovani da djeca mogu studirati npr socijologiju ili povijest bez upliva komunjarske, pogubne i antihrvatske bagre s filozofskog. Ta stoka još uvijek slavi oktobarsku revolucijuu i ne srami se toga.

VL
MA
MarkoKosmicki
09:24 21.11.2017.

ukinuti

VL
DU
Deleted user
09:55 21.11.2017.

Od kada smo "PRIZNALI" Fakultetske titule Partizanima s večernjim "Fakultetima" nikako da dođe do normalnog rada fakulteta! neki su čak postali i akademici, a nemaju završenu ni osmoljetku, jer je ta jednostavno preskočena drugim svjetskim ratom?! Sve Fakultetlije onoga sistema, pozvao bih da pokažu svoje znanje pred "komisijom" ovoga tisućljeća, pa da ih vidimo? Skrivaju se iza političke ekonomije, Šuvara i kojekakvih jebeka protutnjalih kroz naše školstvo? Šteta je već učinjena? Kako će je popraviti, vidjet ćemo, vrlo skoro ili "nećemo"! Tek što reći o kupljenim Diplomama nakon Domovinskog rata? Rvatine su preko noći postajali doktori znanosti itd. itd!

VL
VI
Vito
07:32 21.11.2017.

Obrazovna zavrzlama Za 22 dana odluka – Hrvatski studiji će biti fakultet ili se ukidaju ::: Što će nam "hrvatski studiji"??? ___ Čitajući ovdje, a internetu, "večernjak", "jutarnji" i ostale dostupne "novine", svim Hrvaticama i Hrvatima je jasno da trebamo srpske studije kako bismo razumjeli što srbi, srboljupci, srpskohrvatski četnici i pišu u Hrvatskoj gdje je službeni jezik za javnu komunikaciju hrvatski s hrvatskom gramatikom i pravopisom __ Uz to plavuša, anemičar & co. niti jednom "gestom" nisu pokazali zanimalnje za Hrvatsku, veće se svesrdno zalažu i lobiraju za uništenje svega hrvatskog unutar i izvan Hrvatske.

VL
ZA
zarac
11:51 21.11.2017.

Je, to je komunistička praksa već oko tisuću godina: uništiti sve hrvatsko. Ako Austrijanci imaju austrijske studije i Talijani talijanske, a Francuzi francuske, koji to UDBA-ši žele ukinuti naše, hrvatske studije.

VL
Avatar Istinski Hrvatski Vitez
Istinski Hrvatski Vitez
07:25 21.11.2017.

Nama pravim hrvatima ne trebaju studije, fakulteti i obrazovanje. Nama treba thompsonova pjesma, saznanje da smo svoji na svome, neki kontejner da kopamo i mogočnost da usput nešto maznemo.

VL
OG
Oger
10:10 21.11.2017.

Ti studiji uopce nisu trebali biti otvoreni. Sve sto oni imaju moze se studirati na filozofskom fakultetu. Napravili troskove iz cistog nacionalizma.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.