Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRI MOGUĆA GLASOVANJA
Povratak na članak

Hrvatski sabor ulazi u najturbulentniji tjedan u ovom sazivu

Komentari 7

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
21:26 01.05.2017.

Hm, jednom mi je bard hrvatskog glumišta nakon dva-tri gemišta rekao: "Sine Sabor ti je kokošinjac." Riječ je naravno o Vitezu. Pao sam pod stol od iznenađenja. Ali Zlatkec, pa nemre to tak. To su persone, to su mudraci, too su mudrijaši, to su top frajeri, bio sam šlogisan skroz na skroz. A on veli: buš videl. I jbg, nakon toliko godina progledah, ali sad je kasno.

VL
DU
Deleted user
14:23 01.05.2017.

Turbulentni tjedan u kojem će se Most ogoliti i osramotiti do kraja. Interesna skupina koja se ne želi odreći privilegija i pozicija, previše se zaigrala.

VL
JE
jelenkocorkovic
14:34 01.05.2017.

sad svi znaju u što Sabor ulazi, a svi znaju da vi odlazite. jedino dobra stvar koja će se desiti.

VL
DU
Deleted user
07:57 02.05.2017.

Hrvatski drzavmo sabor je izgubio svoju glavnu ulpgu jedino je dobar za penzionere koji to gledaju jer itako im je samo to preostalo barem nrka koriszt od sabora.hvala

VL
PA
Patrizzia
17:59 01.05.2017.

Dobra stvar je da Božo odlazi iz Sabora a vjerujem u zdrav razum birača da će ga konačno prizemljiti ! Božo može riješiti odlazak na civilizirani način ili na način provincijskog primitivca,koji je pokazao na rivi u Splitu umjesto dau umjesto da je bio tamo gdje je po dužnosti trebao biti ,međutim on je kao Milošević pozivao narod na događanje -slušanje njegovih lamentacija . Napad je najbolja obrana .Govori mržnje samo iritiraju javnost ,koja nije zaboravila kako je Petrov bahato tjerao Milanovića , ismijao SDP , onemogućio rad Karamarku zbog arbitraže i izmišljenom aferom tako da narod sada mora platiti štetu , a Božo je tvrdio kako je arbitraža dobra stvar i da ne treba pregovarati i razgovarati s Molom . Danas Božo tvrdi da je Plenković diktator ,pitanje je što je on bio kada je Karamarku zamjerao samo misli da je bolje pregovarati ,što normalni ljudi uvjek rade i probleme rješavaju dijalogom ! Bulj je spominjao Pupovca i neke druge osobe .Što se tiče Pupovca Bulj mu nije niti do gležnja i .Pupovac je visoki intelektualac i štiti svoj narod i zemlju u kojoj živi i radi , ne ulizavajući se belosvetskoj mafiji .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.