Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Buran dan u Saboru
Povratak na članak

Oporba optužila vladajuće da štite nasilnike, a ne žrtve zlostavljanja

Sabor je u petak izglasao zakonske izmjene po kojima pravo na zdravstvenu zaštitu ostvaruju digitalni nomadi, odnosno državljani treće zemlje koji rabe digitalne tehnologije za obavljanje svog posla kojima je odobren privremeni boravak u RH.

Komentari 12

ZO
zoranos
16:40 05.03.2021.

Moje mišljenje je da je najveći problem SDP-a taj što muški zastupnici imaju premalo, a ženski previše testosterona! Ok neću generalizirati ali jednostavno osjetite kako su svi van nekog balansa. Ovi muški doslovno jauču na sve kao neke babe, a ženske su sve kao klon Željke Antunović - ako ih krivo pogledaš skidaju ti glavu. Jednina iznimka je bila Opačićka koja je djelovala staloženo i mirno (barem izvan, mada oni koji su radili sa njom govore drugačije).

VL
FR
franjo2
13:52 05.03.2021.

Zašto tajno. Znači da se nešto skriva, da se nešto mulja dok je tajno. Mislim da bi, svako glasovanje trebalo biti javno jer tada se nebi mogao varati narod.

VL
NE
Neo001
15:54 05.03.2021.

Od sranja koje je napravio galić, nastavio radman i ovaj bačić HRT se ne može transformirati u Hrvatski i javni, to je šugoslavensko smeće koje treba prodati onima za koje radi

VL
Avatar Cornelius
Cornelius
14:34 05.03.2021.

Mislim da bi logičnije bilo da se taj "H"RT definitivno ukine. Nek si ga plaćaju komšije, i onak ih više ima na toj televiziji nego ljudi.

VL
Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
14:17 05.03.2021.

Hoće li HDZ opet brojati glasove?

VL
SC
Serious_Callers_Only
13:31 05.03.2021.

Drago mi je da će ljudi koji su tristo posto uhljebi, čije će jedine reference biti to što su politički podobni, ili to što su Srbi, odlučivati koji TV program je etički i društveno prihvatljiv. Drago mi je da pošta nema programsko vijeće jer ništa ne bi stiglo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.