Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdravstveni turizam
Povratak na članak

Hrvatski raritet - bolnica koja stvara dobit i sama investira

Prvi put u Daruvaru su zaradili više na tržištu nego što im je uplatio HZZO i već u prvih šest mjeseci imaju 1,6 milijuna kuna dobiti.

Komentari 3

MA
MarioG
08:38 21.07.2016.

Bravo za Daruvar!

VL
NO
nomadin
08:27 21.07.2016.

Dobro jutro!Kakav clanak...program mrsavljenja u slavoniji...pa i tako ce vecina njih biti prisilno na dijeti.Daruvar i toplice su malo vece selo,a cijene su veoma visoke za nase ljude.Znam o cemu govorim.jer pogledajte cijene u Madarskoj.A onda u Njemackoj-sta se dobijeje za svoje pare.Donekle ide jos Bizovac,ali sve je to slabo.Zato slavonci imaju poplave i kupaju se u dvoristu i zdravom mulju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.