Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRANIČNI PRIJELAZ
Povratak na članak

Hrvatski prijevoznici protiv zatvaranja Murskog Središća za teretna vozila

U otvorenom pismu predsjedniku Vlade traže da primi na sastanak predstavnike Udruge hrvatskih cestovnih prijevoznika najkasnije do 12. lipnja kako bi se "zajednički osmislila daljnja strategija i postignuo dogovor sa slovenskom stranom"

Komentari 5

DU
Deleted user
19:22 09.06.2019.

Udruga prjevoz6nika postavlja ultimatum? Najkasnije do 12. lipnja - ih mora primiti premijer Hrvatske vlade - ili što?? Idu li onda prosvjedovat u Sloveniju??

VL
RE
reborn
16:29 08.06.2019.

Hrvatski prijevoznici su protiv zatvaranja tog graničnog prijelaza, a hrvatski građani su protiv terora višetonskih kamiona ulicama tog istog mjesta... A da se granični prijelaz preseli nekoliko km dalje kako bi ljudi mogli normalno živjeti?

VL
MI
miki45
13:25 09.06.2019.

treba ceste kroz sela zabraniti za medzunarodi saobracaj virovitica Zagreb osijek Zagreb sve o seoskim cestama bez tratuara i tvrdih ivicnjaka turski srbski svi bjeze iz autoputa na obicne ceste ----tako bilo i u njemackoj --b3 3 cesta slovenci svicaa svi koristili umjesto Auto puta sad lijepo naplacuju kao i na autoputevima i vise nevoze strani kamijoni gdje se ne placa jer se svuda placa to treba hr uciniti

VL
BO
bokica
17:17 08.06.2019.

Treba pod hitno zatvoriti GP Tovatnik od Turskih i Bugarskih kamiona tu se ne moze zivjeti a imaju auto put.Nije mi jasno zasto tuda idu.Preko Tovarnika dozvoliti samo Hrvatskim I Srpskim kamionima

VL
SN
Snowman
18:21 08.06.2019.

Kamionima bi trebalo zabraniti voznju obicnim cestama. Najbolje na vlak ili u iznimnom slucaju Autoput i nista drugo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.