Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezgoda

Hrvatski oklopnjak pokvario se na autocesti Zagreb – Lipovac

patria (1)
Foto: Patrik Macek/Pixsell
1/3
28.07.2011.
u 16:41

Tijekom transporta 12 vozila iz "Đure Đakovića" prema vojarni u Petrinji na jednom je vozilu uočen manji kvar, izvijestili su iz MORH-a

Vozači na autocesti Zagreb – Lipovac blizu Slavonskog Broda jučer su naišli na nesvakidašnju situaciju u kojoj je vojno oklopno vozilo bilo zaustavljeno u desnom traku u smjeru Zagreba. Riječ je o jednom od dvanaest oklopnjaka, koji se proizvode u slavonskobrodskoj tvornici Đuro Đaković u suradnji s finskom Patrijom, a koji su krenuli prema vojarni u Petrinji u sklopu priprema za vojni mimohod za Dan pobjede i domovinske zahvalnosti 5. kolovoza u Kninu.

– Tijekom transporta 12 vozila iz "Đure Đakovića" prema vojarni na jednom je vozilu uočen manji kvar pa je to vozilo odmah vraćeno proizvođaču kako bi se kvar otklonio, s obzirom na to da su vozila još uvijek pod jamstvom. Iz "Đure Đakovića" su odmah isporučili drugo vozilo te su najavili kako će kvar biti otklonjen – rekao je za Vecernji.hr glasnogovornik Ministarstva obrane Goran Grošinić.

Ključne riječi

Komentara 22

UK
Ugo Kajvez
17:27 28.07.2011.

Bog zna kakvi bi sve komentari bili da je to bio ruski oklopnjak i da se pokvario, ovako kad je finski (zapadni) onda je sve uredu i nema oštrih komentara ......... (ne mislim stim reč da podržavam ruske oklopnjake)

FE
Felicijen
17:17 28.07.2011.

Naše su ceste valjda pregrube za ovo nježno oružje....

KA
karambita
17:01 28.07.2011.

Opet krivac baba s njive

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije