Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraživanje pokazalo
Povratak na članak

Hrvatski ministri sudjelovali tek na nešto više od polovice sastanaka EU-a

Najrjeđe su sudjelovali ministri Slovačke i Poljske, na oko 52 posto sastanaka

Komentari 4

NO
nogogaz
13:09 23.09.2018.

Pa tako i tako niko nece slusat HDZ izvan balkana... Za balkanski dom spremni domoljubno ostsju u balkanskoj domovini koja jih hrani dok sama gladuje.

VL
AA
aabbcc
18:21 23.09.2018.

Pametni i zasto da smetaju na ti sastancima s njima i bez njih isto se narodu EU pise.

VL
GO
goran2hr
13:59 24.09.2018.

Pa to sa "hrvatskim" ministrima koji nisu bili na EU sastancima, zapravo je dobra vijest. Ti "naši" ministri ionako su tamo beznačajni, ne odlučuju o ničemu i nitko ih ne doživljava. A svojim nedolaskom samo su uštedjeli beskorisne troškove hrvatskom budžetu. Naši vazali naputke što trebaju raditi mogu od stranaca dobiti i e-mailom ili faxom.

VL
DU
Deleted user
17:10 24.09.2018.

Ministri postoji li i to u Hrvatskoj?, to su samo poslušnici koje kontrolira glasogovornik Bruxellesa mr. Pljenkovic, u stvari bez tih ministara bilo bi super samo rade sr... u Hrvatskoj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.