Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRIJUMF DIŽE CIJENE NOGOMETAŠA Vrijednost raste i Dinamovom Carlosu

Hrvatski igrači postaju hit među menadžerima

hrv_igraci.jpg
import
13.06.2008.
u 19:19

Velike pobjede, a Hrvatska ih je nanizala i pod vodstvom Slavena Bilića, pridonose zanimanju velikih klubova za naše nogometaše. Da nije bilo takvih igara Eduarda da Silve, Vedrana Ćorluke, Luke Modrića i Nike Kranjčara za vatrene, ne bi ni klubovi (pogotovo Dinamo) tako dobro tržili.
 
Velike su to stvari, nakon ovakvih utakmica raste ugled svakome tko radi u hrvatskom nogometu, a potražnja za našim igračima sad će biti još veća. Kad je potražnja veća, i cijena je veća  ustvrdio je uspješan hrvatski menadžer Marko Naletilić.

O postocima u kojima će cijena igrača narasti ne može se govoriti, to će ovisiti o pregovaračkim sposobnostima naših klubova, menadžera. Ali, netko je nakon pobjede nad Njemačkom ustvrdio:  "Sad će Zdravko Mamić nekome prodati i Carlosa za deset milijuna eura" aludirajući na to koliko će porasti cijena svih igrača koji imaju veze s Hrvatskom.

 Dvije sjajne utakmice s Engleskom pomogle su tome da se postigne velika cijena igrača koji su prodani baš engleskim klubovima. I sad, nakon Njemačke, dobili smo na prepoznatljivosti, a to je za ugled igrača i klubova, kao i za cijenu pri pojedinom transferu, iznimno važno  prisnažio je Naletilić.
Stoga, gospodo iz bogatih klubova, želite li nekog od igrača iz Hrvatske, budite spremni da će vas netko "izuti iz cipela" da biste ga i dobili.

Danas su Hrvati hit, a nadamo se da će se barem dio zarađenog novca uložiti u stvaranje novih Modrića, Eduarda, Ćorluka, Kranjčara...

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije