Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOS HRVATSKE
Povratak na članak

Hrvatski GSS-ovci herojski odradili zahtjevnu dionicu

I dalje izlažu svoje živote opasnosti u nesebičnoj akciji spašavanja njemačkog speleologa Johanna Westhausera

Komentari 7

KA
kafka
19:41 18.06.2014.

HGSS - ponos Hrvatske. Tim ljudima dati više prostora u medijima. Stručni su, hrabri i imaju osjećaja za ljude. Bravo! Svaka Vam čast. Neka takvi idu u Sabor. "Birajmo osobe, a ne stranačke liste."

VL
Avatar lapolapo
lapolapo
20:09 18.06.2014.

Antun Vukičević najbolji HGSS!

VL
Avatar bok
bok
20:31 18.06.2014.

Hrvatska kao zemlja vor bogata spilja i jama ima i sjajne strucnjake za takve terene.

VL
DU
Deleted user
01:27 19.06.2014.

Hrvati su svuda i u svemu dobri samo ne u Hrvatskoj. Neznam zbog cega je to mozda ih tko blokira ili im nr da da rade ono sto vole. Ali i tome uskoro dolazi kraj. Bit ce moj Hrvatski narodrod slobodan. Hvalim dragoga Boga sto je sacuvao moj dragi narod Hrvatski.

VL
OB
Objektivno...
10:35 19.06.2014.

Zašto se i HGSS ne bi financirao iz proračuna ko i neki drugi koji se bave sličnim djelatnostima? Ili, zašto ne bi malo zvali 060 90 11 pa da taj novac ide i HGSS? Očito HGSS nema iza sebe političkii lobi kao neki drugi pa da se izglasa npr. Zakon o Hrvatskoj gorskoj službi spašavanja Pa da svaka lokalna samouprava određeni % uplaćuje HGSS Mislim da bi HGSS trebao dići glas u tom pravcu i da će naići na podršku javnosti. Pa neka hrvatska javnost procijeni ko je više zaslužio tih 0,7% iz proračuna svih županija, gradova i općina...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.