Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NAŠLO BI SE NOVČIĆA'

Hrvatski građani mogu biti strateški partneri Vlade za kupnju Ine

Mato Mlinarić
Damir Špehar/PIXSELL
17.11.2013.
u 11:52

Nezavisni seljaci Hrvatske tvrde da je hrvatska Vlada dužna ispitati javno mnijenje o kupovini dionica naftne kompanije, koje je mađarski MOL oglasio na prodaju.

-Vlada traži strateškog partnera izvan granica ove zemlje, a mi držimo da naši građani još uvijek imaju dovoljno novca da bi oni mogli biti strateški partneri vladi i kupiti dionice Ine. Na taj način bi zadržali kontrolu nad važnim energentom i Ina bi opet bila hrvatska kompanija.

Stoga mislimo da je ova vlada dužna ispitati javno mijenje i sigurni smo da bi građani kao što su svojevremeno kupovali dionice HT-a kupovali i dionice Ine - poručio je iz Bjelovara Mato Mlinarić, predsjednik Nezavisnih seljaka Hrvatske.

On drži da su građani svjesni što Ina znači za Hrvatsku i sigurno bi našli novac za kupnju dionica, a vjeruje da bi se čak i poljoprivrednici u to mogli uključiti unatoč neisplati poticaja.
-Nekih novčića bi se sigurno našlo i kod poljoprivrednika - tvrdi Mlinarić navodeći da ipak ne zna bi li i on sam mogao kupiti koju dionicu.

Komentara 7

Avatar GERO2
GERO2
12:34 17.11.2013.

Da je normalna drzava ulozio bi i ja 10-ak tisuca € no nisan lud.

WW
WIR WERDEN SIEGEN
12:34 17.11.2013.

Ova vlada zastupa interesa stranog i krupnog kapitala i samo su poput Sanadera,Vidoševića tu da odigraju jednu epizodi u modernom porobljavanju i pljačkanju Hrvatske a tako je i sa DORH-om,sudstvom jer rezultati govore više od svih riječi.

C0
cos 01
12:41 17.11.2013.

Ja vjerujem da Hrvatska ima takvih građana koji bi mogli kupiti sve dionice INA-e. I logično da ima . Jer ako je nešto što ima realnu cijenu 20 prodano za 2, razlika vrijednosti negdje sigurno postoji.Zar nije tako rasprodano sve ? S obzirom da to nisu prodali Turci več" Veliki Hrvati" jasno je i kod koga je novac. Samo je pitanje kako ih prikazati.Tko zna što če sutra biti s vlašču, jednog dana mogao bi ih netko i pitati odakle im.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije