Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Generalski zbor:
Povratak na članak

'Zgroženi smo viješću da su iz braniteljskih udruga zatražili 7 posto dionica od prodaje HEP-a'

Miljavac: Takva potraživanja smatramo podvaljivačkim i nerealnim

Komentari 23

MA
marsovac
00:16 10.01.2017.

odredjeni krugovi branitelja su kao lesinari. Tko ce hrpu tih ljencina hraniti do groba. Jos nismo odhranili sve tako zvane partizane evo sljedece generacije. Cast svima koji stvarno trebaju i treba im dati i pomoci,..........samo puno njima je ovo pravii put zivota,boracka i jadikovanje a moze biku rep iscupati.

VL
IC
Icek53
07:00 10.01.2017.

Moze traziti tko hoce,ali imamo mi politicare koji to trebaju stopirati.Glupim trosenjima novca poreznih obaveznika izgubicemo mladost.A drzava bez mladosti nema perspektivu.

VL
PI
prava istina
08:35 10.01.2017.

Pun kufer nam je tih tzv branitelja. Pravi branitelji ne traže ništa. Ovi koji to traže su uhljebi koji su se večinom preko veza proglasili braniteljima samo da bi se uhljebili i da ne bi radili. Ukinuti svake povlastice za sve, a posbno djecu branitelja. Sva djeca su ravnopravna i nema razloga da imaju braniteljska djeca bilo kakove povlastice kod upisa u škole, fakultete i bilo gdje drugdje. Stvarno mi već zlo od rijeći branitelji i njihov je zahtjev taj i taj...Imam dvoje branitelja u kući i ne pada im na pamet nešto tražiti a niti ćak nije podnesen zahtjev a braniteljskom mirovinom.

VL
M9
Miroslav 91
06:58 10.01.2017.

Kako se Đakić i kompaija nisu dosjetili pa predložili da Braniteljski fond učestvuje u otkupu INE jer su podajom svojih dionica doprinjeli da Mađari imaju veći udio u INI.Ja bih se odmah odrekao svojih dionica koje nikad ne želim prodati i spiskati te novce na bilo što.Mislim da bi to bilo pravo domoljublje a o upravljanju tim fondom opće nisam zadovoljan jer oni koji odlučuju u ime nas nisu pokazali ni traga domoljublja.Razbacuju se riječima i pune svoje đepove a za branitelje ih nije ni malo briga.Sramotno je da su iz rata pojedini generali izišli enormno bogati i nije mi jasno kako su uspjeli borit se i bogatiti."Stvarno su iznimno SPOSOBNI."

VL
DU
Deleted user
03:34 10.01.2017.

totalna provjera tih branitelja i njihovih statusa u hr i to pod hitno

VL
Avatar Melankolija
Melankolija
07:04 10.01.2017.

Adezejvi im ukrali pola drzave a ovi se tek sad javljaju? Trebalo vam je malo vremena.

VL
LI
list68
10:02 10.01.2017.

Miljavće kako te nije sramota, ti i tebi slični ste se osigurali, još za rata. Sada ste prvi trebali zatražiti da se i onima koji su "izravno" stvarali državu Hrvatsku, dakle ratujući na prvim crtama, a ne po "generalskim uredima", dodijeli tih 7%, dionica. Kako Čermak može biti "pošten", oduvijek je "mešetario naftom", da bi poslje rata, odjednom postao pošteni poduzetnik. Sramite se, i ako svojim vojnicima ne želite pomoći, ostavite ih na miru, jer ipak su oni stvorili državu Hrvatsku. Takvim zanosom, učinili bi to i da su Generali bili "Zagrebački Bokci".

VL
NA
navijeke
00:44 10.01.2017.

Normalno da su se zgrozili, od časnih ljudi ništa drugo ne možeš očekivati.

VL
M3
Miške 3
08:03 10.01.2017.

Hvala Bogu da se čuje glas razuma iz Generalskog Stola.

VL
TH
than
00:44 11.01.2017.

Briga Klemma sto vi mislite... Oni iskoristava i svoje radnike, gdje ne bi mrknuo od drzave, ako se moze. Pa postavljali su i plinsku bocu na Trgu. Gdje ste bili tada ?!?!?!

VL
CR
crocro
09:15 10.01.2017.

Dragi Hrvatski branitelji, koji tražite 7% dionica. Kao što ste bili odgovorni obraniti Hrvatsku od neprijatelja, sada imate odgovornost stvarati temelje istinske i prave Hrvatske. Hrvatska je svojim braniteljima dala koliko je mogla i sada daje u granicama svojih mogućnosti. Zar smo se borili da bi nam država davala. Borili smo se da obranimo čast naše Hrvatske ne pitajući za cijenu. I to bi ponovili. Ako znamo da nam je država dala i da daje, zar onda moramo biti i pohlepni? Naročito kada vidimo malo svjetlo na kraju tunela koje nam se približava i koje nam daje nadu za bolji život svih nas skupa. Čim se država počne oporavljati, svi je stiskaju i sisaju sa svih strana tako da ne može krenuti naprijed. Gdje je onda naša žrtva u svemo tome? Ja sam također Hrvatski branitelj od 1991-1995 godine, dobio sam od države koliko sam zaslužio i koliko je mogla dati. Ne tražim više jer je i to previše. Bilo bi me sram primiti previše i tražiti još. A gdje je onda moj moralni dug prema mojoj domovini koju sam dužan braniti i obraniti? Ako država jednoga dana stane na stabilne noge, ako poraste standard građana, ako uđemo u kategoriju države s perspektivom rasta i blagostanja, ako tada bude mogla nešto dati svojim braniteljima naka dadne, nemam ništa protiv. Ali sada nam je napredna i jaka Hrvatska najpotrebnija, ona sada mora napraviti iskorak. Ona se trudi zakoračiti ali koraj je nesiguran i koljena klecaju. Pomozimo svi Hrvatskoj da se ponosno uspravi i ojača kako bi svi imali bolju perspektivu a naročito Hrvatski branitelji koji su najzaslužniji za stvaranje suverene i samostane Hrvatske.

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
01:14 10.01.2017.

Koliko je meni poznato ni jedna braniteljska udruga pa ni fond hrvatskih branitelja nije službeno zatražio sedam posto dionica od prodaje hep-a, čisto orjunaško novinarsko podvaljivanje, al zato će udbaši i njihova djeca zaradit dvaput, prvi put na prodaji a a sad koliko vidim i na kupnji ine, to nije niki problem, jel tako orjunaši.

VL
BJ
Bjelovar112
06:34 10.01.2017.

Gospodo generali na ledima tih branitelja dobili ste cinove ! Vecina Vas si je i status invalida rijesila i tako da vi imate od cega zivjeti . No koliko Vas generala zivi od mirovine ? Vecina ste privatnici kao i Klem ili ste savjetnici a sve postenjacina do postenjacine.

VL
Avatar OsmiSvibanj1945
OsmiSvibanj1945
09:16 10.01.2017.

Ako im ne damo dionice hep-a izaći će na ceste i blokirati promet akumulatorima :))))

VL
DU
Deleted user
02:58 10.01.2017.

Normalna reakcija jednog casnog covjeka i PRAVOG Generala.. oni koji su to postali tek tako bi opet nofce... bez motike. Istina je da nije sluzbeno nitko trazio 7% Hepa.. ali bi mogli i zato je ovo potrebno da se ne nadaju uzalud.

VL
SE
Ser
03:44 10.01.2017.

too branitelji, trazite imate prava na HEP pa vi ste ga i branili valjda od lopova!....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.