Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prednosti domaćeg proizvoda
Povratak na članak

'Hrvatski drveni bukobran kvalitetniji je i trajniji od uvoznih'

Cijena drvenih bukobrana u rangu je cijene onih koji su izrađeni od drugih materijala, od PVC-a i aluminija

Komentari 3

RE
Revachevich
07:53 20.10.2020.

Zašto trošiti vrijedan resurs - drvo kad možemo trošiti beton pomiješan s otpadnom gumom? Građevinski fakultet u ZG i Beton Lučko su razvili projekt RUCONBAR koji troši otpadnu gumu kako bi stvarao bukobrane. A najveća pohvala ovim drvenima je što "nisu skuplji" od aluminijskih bukobrana? Pa dobro SVI bukobrani su napuhani cijenom barem 30-50% u cijeloj niskogradnji, marže su ogromne tu. Probajte vidjeti kakve su marže na burobranima... 100% - 200%. Da biste napravili pravu stvar, spustite cijene bukobrana, a ne da održavate napuhanu cijenu.. Odjednom hrvatski ponuditelji na projektima postaju konkurentniji...

VL
SI
sisavac
08:30 20.10.2020.

ne postoji ništa u svijetu kvalitetnije i trajnije od hrvatskog proizvoda. mi smo sinonim za kvalitetu u cijelom svijetu, japanci kod nas dolaze godine provesti da nešto nauče. sve naše je najbolje, najkvalitetnije, najtrajnije, sve je naj naj. u tom sve naj naj nekako smo na dnu europe po svemu. s nikim se ne možemo gotovo u ničemu mjeriti, ostanu nam sportovi, koji nas jednom u 20 godina malo dignu i hrane nas onda godinama, utvarajući si da smo neka sila, kao da ne gledamo ligu prvaka i vidimo što je kvaliteta. bukobrani? zar su doista bile potrebne tolke prometnice koje spajaju na više mjesta neke gradove? zanimljiva je konstatacija amerikanaca, a i nijemaca, da se gradnjom više prometnih pravaca u biti povećavaju gužve. sve se prebacuje na neke brze ceste, a s kojih onda treba sići i na jednom mjestu ulaziti u grad, koji je ionak pun vozila. bukobran? el auti ne proizvode buku, to je sve privremeno rješenje, drvo će za 20 godina istruliti, a onda ćemo el aute voziti svi. jer smo mi takvi, napredni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.