Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pišite nam!

Hrvatski dan pobjede: Kako ga slavite i što za vas znači Oluja?

zastava
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
04.08.2013.
u 10:27

Što za vas znači Oluja? Čega se sjećate iz tih slavnih dana? Pišite nam i šaljite na javi@vecernji.net svoje fotografije slavlja, zastava na kućama...

Hrvatska 5. kolovoza slavi Dan pobjede i Domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja, a prisjeća se i akcije Oluja kojom je 1995. godine završio rat.

Kako ćete slaviti? Hoćete li izvijesiti zastavu na svoju kuću? Što mislite o obilježavanju Dana pobjede i čega se sjećate iz vremena Oluje? Šaljite nam svoje fotografije slavlja, zastava na kućama, mišljenja o proslavi i sjećanja iz tih slavnih dana, a mi ćemo ih objaviti na našem portalu.

5. kolovoza prije 18 godina naša vojska je ušla u Knin i oslobodila ga od neprijatelja, a hrvatska zastava se zavijorila na Tvrđavi. Simbolički je to bio kraj rata i konačno potvrđivanje naše neovisnosti u međunarodno priznatim granicama, iako je još slijedila i mirna reintegracija Podunavlja.

 

Svoje fotografije i mišljenja šaljite nam na mail: javi@vecernji.net

>> 'Ja sam ratnik u odjeći civila. Opet bih volio voditi vojnike u akciji'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije