Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ekshumacija

Hrvatski CSI traži kosti buduće blaženice Marije

ekshumacija
Anto Magzan/PIXSELL
02.01.2012.
u 21:06

Forenzičari hrvatskog CSI-a ekshumirat će tijela iz grobnice kako bi pronašli njene kosti, prenose 24 sata.

Sestru Mariju Kozulić, koja je svoj život žrtvovala za siromašne i gladne kruha i ljubavi, papa je sada, 90 godina nakon njene smrti odlučio proglasiti blaženom. Budući da je sestra Kozulić pokopana u istoj grobnici s još pedesetak sestara iz redovničke zajednice, forenzičari hrvatskog CSI-a ekshumirat će tijela iz grobnice kako bi pronašli njene kosti, prenose 24 sata.

Sestra Kozulić je početkom 20. stoljeća u Rijeci sagradila dom za nezbrinute i utemeljila Družbu sestara Presvetog Srca Isusova. Umrla je 29. rujna 1922.

>>Cijeli tekst čitajte ovdje.

Komentara 6

DU
Deleted user
22:07 02.01.2012.

Drugovi se kunu da je za pripojenje Istre Hrvatskoj zaslužan jedini i neponovljivi maršal, ljubljeni Tito! Od kud onda hrvatska časna sestra u Rijeci početkom 20 st.

CI
cigulimiguli
22:23 02.01.2012.

babatero, majmune glupi, neuki, Rijeka nije u Istri!!!! Kloni se pametovanja i komentiranja članaka i blagodati interneta koristi za proširenje svog, nažalost, jako uskog znanja

CH
chemica
23:28 02.01.2012.

Oklen onda rvacka časna sestra u Zambiji ili gdje su je već ona dva domoroca utamanila pred koji tjedan...Prisajedinjenje Zimbabvea rvackoj. Gdje stupi papak rvacke časne sestre, tu je rvacka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije