Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krivo je nevrijeme
Povratak na članak

Hrvatski brod Molat u Sjevernom moru nije udario u ledenjak

Brod Molat koji je prevozio drvenu građu iz Švedske za Egipat, imao je nesreću u Sjevernom moru kod engleske obale. Na njemu je 20 članova posade

Komentari 5

DU
Deleted user
22:09 22.01.2013.

nidje na BBC-ju ne pise da su naletjeli na "LEDENJAK" I nidje ne pise da su usidreni U seaburn-u nego KOD seaburn-a

VL
OB
-obrisani-
23:38 22.01.2013.

Zar još išta ima što se zove HRVATSKO osim pravosuđa?

VL
TI
Tatanka-Iyotanka
10:04 23.01.2013.

WERDER BLU Ovo je "hrvatski" brod........ Istina, vlasništvo je Tankerske Plovidbe iz Zadra no brod je izgrađen 2002 godine u filipinskom brodogradilištu........dok naša brodogradilišta trunu..... Možda bi izgradnja ovakvog broda u Hrvatskoj bila inicijalno skuplja, ipak treba uzeti u obzirzir koliko bi radnih mjesta sačuvali, koliko bi koristi imala lokalna zajednica, koliko država, pa čak i da je cijena broda dijelom subvencirana to bi se državi vratilo kroz porez od plaće radnika brodogradilišta, kooperanata, porez na materijal (pod pretpostavkom da se troši HRVATSKO), od njihovih obitelji koje ne bi bile gladne, od hrane i odjeće koju bi kupovali za svoje plaće (opet "utopijski" maštam o Hrvatskoj odjeći) pa bi i Varteks stao na noge.....zatvoriti krug kupovine i prodaje HRVATSKOG uvoziti samo ono što nemamo ili ne možemo proizvesti....ipak realnost je drugačija, Tankerska Plovidba osigurava plaće filipinskim radnicima......do kada?

VL
Avatar Gump, Forrest
Gump, Forrest
10:52 23.01.2013.

Nisu li ledenjaci nešto što se pojavljuje na visokim planinama, a ne na moru? Dobro da nije udario u ledenicu...

VL
DU
Deleted user
16:21 23.01.2013.

a sta bi sa LEDENJAKOM, ahahaaaa a I ovo, brisete, ahhahaaa pa samo sam pito koliko treba imati skole za raditi ko novinar u vecernjem juce o udaru u ICEBERG.. Ledenjaci se otapaju u Sjecnju i idu kontra kurenta....ahahaaaaaa toaaa to mozda jedino u hravtskoj Masala.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.