Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samoozljeđivanje

Hrvatski bojnik slučajno si propucao ruku u Afganistanu

vojnik
Arhiva VL
10.06.2010.
u 15:33

Pomoć mu je pružena na mjestu događaja te je upućen u bolnicu u sklopu kampa Marmal.

AFGANISTAN - Hrvatski bojnik u Afganistanu S. D. slučajno si je pucao u lijevu ruku prilikom pražnjena pištolja. Lakše je ozlijeđen i neće imati trajnih posljedica, izvijestili su iz MORH-a.

Nesretni događaj zbio se danas oko 13.55 po lokalnom vremenu (11.35 po hrvatskom vremenu) po povratku sa zadaće. 

Pomoć mu je pružena na mjestu događaja te je upućen u bolnicu u sklopu kampa Marmal, nedaleko od Mazar-e-Sharifa na dijagnostičku obradu.

Bojnik S. D. stožerni je časnik u Regionalnom zapovjedništvu Sjever, pripadnik 15. HRVCON-a u ISAF-u.

 

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
16:53 10.06.2010.

ratna ozljeda. invalid, ptsp-ovac, !!!. .odmah, hitno ..mirovina........najmanje 20.000...stan, .. ..uz poklon zlatnog ZIPPO upaljaca..

Avatar Golum
Golum
17:56 10.06.2010.

treba ga poslati na doobuku iz rukovanja vatrenim oružjem

VU
vucko
18:56 10.06.2010.

Tokom drugog WW. bilo je slucajeva ,kad se je naziralo da ce ruski front okrenuti se u korist Rusa,bilo je slucajeva da su se njemacki vojnici samoranjavali,jer su tada bili vraceni u domovinu.Iako se svako sumnjivo ranjavanje istrazivalo, nazivali suu to po njemacki\" Heimatschzuss \" - na takav nacin spasavali su si zivote i prezivili,jer su znali ako i dalje ostanu na liniji fronte da ce kad tad poginuti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije