Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MMF predviđa 2,8% rasta
Povratak na članak

Hrvatski BDP zaostaje, zemlje u okruženju rastu brže

Dodatni je problem to što se i taj skroman rast temelji na potrošnji, a proizvodnja pada

Komentari 6

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
08:31 10.10.2018.

a i kako će bolje kada su penzioneri i 50% zaposlenih na grbači onih drugih 50% koji žive od svog rada

VL
FT
feel_the_coruption
09:04 10.10.2018.

Sve se zna. Tonemo. Potonuli smo. Da nema turizma ( 3mj. sezone koja ovisi o vremenskim uvjetima ) i inozemnih doznaka, cijela država bi gladovala. Ok, svi osim stranačkih uhljeba. Marić to sve zna, i nastavlja lagati hrvatski narod. Koji je poprilično glup narod. Hdzeovi izdajnici gledju samo na sebe i svoje stranačke ratove, dok nam domovina propada...

VL
DU
Deleted user
09:16 10.10.2018.

Ma je li to moguće? Pa zar Pinokio nije najbolji ministar u svemitu???

VL
DU
Deleted user
08:33 10.10.2018.

Ili bolje receno...zivjeli iseljenici dok salju lovu rodbini pa rodbina ima za vise potrosit....Zato se vise nitko i ne buni sto ljudi napustaju Hrvatsku jer jednostavno zahvaljujuci njima BDP raste...

VL
DU
Deleted user
09:39 10.10.2018.

Toni Broo Daj nas prosvijetli da ovo nije istina i da je ADZ super. Koliko si dobio poreznom reformom?

VL
IB
iva.begovic
08:28 10.10.2018.

Ma kaj onda što BDP zaostaje. Ne dajte se smesti. Dajte šatorašima još privilegija. I ne žalite novca za HVO tj. Hercegovce. Što Vladu ucjeniše branitelji i Glasnović - sve im je dala. Došlo je dotle da je Europska komisija komentirala da su braniteljske privilegije uzrok sporijeg razvitka u Zapadnom Balkanu. Nije ni čudo da nas Rumunjska i Bugarska prestižu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.