Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Piroman

Hrvatske željeznice u jednoj noći napadnute s tri požara

štrajk (4)
Patrik Macek/Pixsell
24.09.2010.
u 11:03

Ukupna šteta na motociklu i zgradama procijenjena je na 5500 kuna, a protiv 28-godišnjaka su podnesene prijave zbog kaznenih djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Potpuno izgoreni motocikl radnika Hrvatskih željeznica i nagorjele prostorije pružnog prijelaza i željezničke postaje posljedice su posljednjeg pohoda šibenskog piromana (28) kojeg je policija uhitila u četvrtak.

On je tog dana u zoru, oko četiri sata ujutro, u Mandalini u Šibeniku zapalio motocikl u vlasništvu 55-godišnjeg radnika HŽ-a, a malo kasnije i objekt HŽ-a u sklopu željezničke postaje i pružnog prijelaza, koji se, zanimljivo je, nalazi samo nekoliko desetaka metara od sjedišta Policijske uprave.

Piroman je pješice krenuo od Mandaline prema Ražinama, gdje je također zapalio željezničku postaju. Ukupna šteta na motociklu i zgradama procijenjena  je na 5500 kuna, a protiv 28-godišnjaka su podnesene prijave zbog kaznenih djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom. Piromanu ovo nije prvo podmetanje požara, ali ni prvi napad na imovinu HŽ-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije