Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sistematizacija
Povratak na članak

Hrvatske šume: Nema govora o otpuštanju 500 radnika

Demanti dolazi nakon kritike Hrvatskog sindikata šumarstva da uprava planira otpustiti 500 inženjera i tehničara

Komentari 4

MA
MAKSIMSLATKI
10:41 21.08.2014.

Š: 700 ih misli otpustiti, tako da je ta informacija o otpuštanju 500 radnika čista "patka"! He, he

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
08:34 21.08.2014.

....uštedjet će na radnicima.... da mogu platiti automobile...

VL
DU
Deleted user
14:22 21.08.2014.

Treči put jer mi je komentar maknut! „Mlečani“ Sreća je da su ove šume koje sada siječemo uzgojili stručnjaci „lugari sa partizanskim 4 mjesečnim tečajem iz Delnica“, a sadašnji stručnjaci su vrlo slični „Mlečanima“ te su zaboravili da je normativativ pošumljavanja kod Akademika Matića bio 10.000 do 15.000 sadnica hrasta po hektaru, al oni su to zaboravili pa je sada dosta 4.000 do 6.000 tisuća biljaka po hektaru. Vjerojatno superstručnjaci uzgajaju šume na novi tehnološki način, pa imamo sve više grabrika i bagremika, a drvo budućnosti je bagrem. Kod njega nema troška raste sam kao i sav korov! Firma bi mogla poslovati i sa 3.000 zaposlenih, ali bi mogla pozitivno poslovati i sa 12.000 zaposlenih, samo onda nema „prelijevanja“ u privatne džepove. Bila bi veća potrošnja a i prihodi proračuna!

VL
PI
pijanac
08:53 24.08.2014.

S ovakvim direktorom biće dobro ako firma i opstane. U očima mu se vidi da je luđak. Firma koja je ostvarila dobit od cca 100 miliona razmišlja o smanjivanju broja radnika, a usto joj je vlasnik država. Zašto ta firma ne bi zaposlila još više radnika(ne samo da dolaze na posao nego i da rade), pa neka stručnjaci izračunaju koliko je to više poreza i prireza državi itd, a i povećala bi se i potrošnja, a samim time i proizvidnja itd itd. Ali ne, najlakše je smanjiti broj radnika i onda srati koliko hrvatska ima nezaposlenih. Ne razumujem tu ekonomiju, pa molim velike stručnjake kao ovog buljokana na slici da mi to pojasne. Hvala!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.