Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI JAZ
Povratak na članak

Hrvatske škole više neće moći biti samo mjesto za nastavu

Organizacija kvalitetne cjelodnevne obrazovne skrbi za djecu učinkovit je instrument i u razvijanju gospodarstva, kaže prof.dr. Josip Burušić

Komentari 3

Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
03:34 15.05.2020.

Kod nas sve neki reformatori,a u drzavi sve gore i gore. U cijem interesu se pustaju ovi probni baloni?

VL
DU
Deleted user
07:16 15.05.2020.

Koji po pamflet. Treba opravdati zašto su nastavnici dobili naloge da djeca koja idu u školu gledaju televiziju umjesto da se s njima radi. Pa sad idu tekstovi o čuvanju. Baš smo prekjučer supruga i ja komentirali da ovo što sad rade od škola je bolesno i nerazumno do bola. Kafići puni djece, al skole nisu. A ono malo osnovne sto ide gledaju televiziju, tete čuvalice. Supruga je doslovno rekla: "Gledaj sad kad novine po uzoru na do sad objave da škola nije samo za učenje već prije svega za čuvanje djece."

VL
Avatar Oluja95
Oluja95
01:33 15.05.2020.

Udaljavanje djece od roditelja, utiskivanje neo-liberalnih ideja u meke mozgove, apsolutna subverzija drustva. Neces ti uciti vlastitu djecu tradicionalnim vrijednostima. Primjetite kako su sve ove 'problematicne' zemlje sa popisa uglavnom i konzervativne. Zele nas pretvoriti u Hrvatistan pod svaku cijenu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.