Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaglavili

Hrvatske skijaše u Sloveniji iz gondole spašavali vatrogasci

gondola (1)
Goran Stanzl/Pixsell
25.01.2013.
u 21:59

Dvije gondole koje su na sreću bile prazne na skijalištu Kanin pale su na tlo, zbog čega se gondola s 2 skijaša zaustavila na oko 20 metara iznad tla

Na skijalištu Kanin u Sloveniji oko 2 i 40 popodne gondola s dva skijaša iz Hrvatske zaustavila se na oko 20 metara iznad tla te su ih morali spašavati vatrogasci, piše 24ur. Nesreća se dogodila jer je ispala sajla žičare te su dvije gondole koje su na sreću bile prazne pale na tlo, zbog čega se žičara automatski zaustavila.

Nakon otprilike sat i pol skijaše su spasili. Zasad se ne zna zašto se nesreća dogodila, pretpostavlja se da je mogući uzrok nagli nalet vjetra. Žičara je imala valjanu dozvolu za rad te je prošla tehničke inspekcije u listopadu, studenom i prosincu. O svemu će se provesti istraga, a na sreću na skijalištu nitko nije ozlijeđen.

>> U sudaru u Austriji ozlijeđeno dvoje mladih hrvatskih skijaša

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije