Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Hrvatske kompanije spremne za zagrebački B2Run

Foto: Promo
1/2
01.09.2022.
u 10:32

Više od 500 kompanija na zagrebačkom Jarunu 15. rujna obilježava kraj šestog izdanja B2Run sezone

Nakon utrke u Splitu, Rijeci i Osijeku, B2Run u svom tradicionalnom šestom izdanju u četvrtak, 15.09. stiže na zagrebački Jarun. I ove će godine snage odmjeriti zaposlenici iz 500-tinjak hrvatskih kompanija željni aktivnog druženja.

Ovo jedinstveno događanje kroz spoj sporta i neformalnog druženja pokazalo se kao učinkovit alat za jačanje korporativne kulture, zadovoljstva zaposlenika, povezivanje s poslovnom zajednicom te poticanje zaposlenika na usvajanje zdravih životnih navika kako bi lakše svladavali privatne i poslovne izazove.

Nakon dvije godine neodržavanja B2Runa, želja za druženjem se nije smanjila. Baš naprotiv, povećala se.

„Broj prijava koje smo za sada primili samo je potvrdio kako je odluka o ponovnom pokretanju B2Run priče bila ispravna. Nakon pandemije je velik broj tvrtki zadržao „rad od kuće“ ili „rad na daljinu“, pa kompanije i zaposlenici traže prilike za druženje i jačanje veza među zaposlenicima“, izjavila je Ana Rogač, voditeljica odnosa s javnošću B2Runa.

Okupljanje na zagrebačkom Jarunu predviđeno je u četvrtak 15. rujna s početkom u 16.30h, a da najveće after-work druženje prođe u odličnoj atmosferi pobrinuti će se i partneri B2Runa – GRAWE, HERVIS, GARMIN i qohubs – koji i ove godine pripremaju dodatna iznenađenja. Stoga požurite s prijavom. Svoje mjesto na B2Run utrci u Zagrebu možete osigurati do zaključno petka, 2. rujna 2022..

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije