Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije bila laka odluka
Povratak na članak

Hrvatske ceste raskidaju ugovor s Viaduktom za most Čiovo!

Kada smo postali svjesni da projekt neće biti gotov do sredine lipnja, moralo se naći "razumno, logično, jedino moguće, možda i malo bolno rješenje", rekao je Butković.

Komentari 11

MA
MaSpa
12:11 31.03.2017.

I umjesto da most završe do kraja ove godine i naplate penale za kašnjenje, most ce bitu gotov ta 5 godina i koštat ce 5 puta vise.. Klasika

VL
JS
JUREK SKAJNICKIN
14:57 31.03.2017.

Kako napreduje most Peljesac?

VL
Avatar bambin@
bambin@
12:11 31.03.2017.

Mislim da je ovo bio zadnji zakucani cavao u lijes

VL
NE
Nenadjebivi
12:47 31.03.2017.

Šta se zamaramo gradnjom svih tih skupih mostova kad su podvodni tuneli znatno jeftiniji i jednostavniji i praktičniji pogotovo na tako malim udaljenostima kao što je Čiovo od kopna , podvodni tuneli su budućnost za spajanje otoka a ne već staromodni mostovi.

VL
KO
Korisniche
13:21 31.03.2017.

di da bu di bu da

VL
DU
Deleted user
13:16 31.03.2017.

E moj Butkovicu kakav si ti to ministar ! Kako mozes izjavit da odluka nije laka ,davno si vidija da Viadukt to nemoze napravit !!!!! I sta si ceka dosad ???? Ovako si produzija patnju narodu na ciovu za jos jos najmanje 6 mijeseci sad dok se nadje priko natjecaja drugi izvodjac pa kod ovo dok ono i izaja vuk magarca !!!!!!!! Najgore od svega sta je EU financirala ovaj most znaci navca je bilo !!!!!!

VL
DU
Deleted user
13:02 31.03.2017.

I sta sada gosp.Butkovic,tko ce vratiti novac drzavi,koji je dat Viaduktu,tkoce plati "penale",ili ce biti po onom starom"pojo vuk magarca",Sta spade od te nekad mocne svjetske gigantske tvrtke Viadukta,od osamostaljenja pa na ovamo,posebno za vladavine Hdz-je sve unisteno i rasprodano,zalosno.

VL
DU
Deleted user
12:42 31.03.2017.

Naplatiti penale Viaduktu po cijenu bankrota da to bude opomena svim budućim tvrtkama koje misle da iz razloga jer su domaće, moraju dobivati natječaje i da im se mora gledati kroz prste! Trebaju ih tužiti i iznajmljivači koji imaju gubitke zbog nedolaska turista iz razloga loše prometne povezanosti i višesatnih čekanja na prijelaz poreko mosta koji turiste, jasno odbija od dolaska na Čiovo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.