Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREMITE SE NA VRIJEME
Povratak na članak

Hrvatska za nešto više od mjesec dana prelazi na euro, evo što će se događati u idućim mjesecima

1. siječnja 2023. u 00:00 sati euro postaje službena valuta u Republici Hrvatskoj. Dva tjedna nakon uvođenja eura, dakle od 1.1. do 14.1.2023. godine (u ponoć) počinje razdoblje dvojnog optjecaja. To znači da ćete, ako plaćate u gotovini, svugdje moći platiti u kunama, a eventualni ostatak ćete dobiti u eurima. U ovome slučaju moći ćete dati najviše 50 kovanica kuna.

Komentari 1

AK
akšud
15:30 21.11.2022.

"Vjerodostojno" gubimo i zadnji atribut samopoštovanja! Nažalost, HDZ-e je više rasprodao hrvatske posebnosti, nakon Tuđmana i od samog SDP-a! Veleizdaja je naša konstanta!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.