Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oni mijenjali vlade
Povratak na članak

Hrvatska uz Grčku, Italiju i Cipar rekorder po padu BDP-a

Ipak, vlade tih zemalja su se mijenjale a naša i dalje opstaje

Komentari 15

JA
james49
09:43 30.08.2014.

Nikad nismo bili prvi ni u čemu, osim samohvali. Došlo je vrijeme da budemo uz bok Italije. Pa makar i u lošem.

VL
TH
than
12:06 30.08.2014.

Kada netko slucajno dodje na vlast nista bolje se nije moglo niti ocekivati. Na brzinu sklepani tzv. plan 21, bez strucnjaka, bez reformi, sasmo uhljebljivanjem stranackih podobnika nema naprijed. Imali su dva mandata u opoziciji. Dovoljno vremena da se napravi plan, pronadju sposobni ljudi, ali oni umjesto da su radili, oni su podmetali noge i dijelili stolice. I na kraju dobijemo (primjer) ministra poljoprivrede koji niti polj. apoteku nije znao voditi.

VL
Avatar Neron
Neron
09:59 30.08.2014.

Ako ova vlada ostane do kraja mandata, bit će to valjda jedina vlada koja je tijekom svog cjelokupnog mandata bilježila neuspjeh i nazadovanje! Da nam ih je postavljao zakleti neprijatelj, vjerojatno bi dopustio koji kvartal rasta...

VL
BE
ben12
11:06 30.08.2014.

nakon rekordnih padova BDP-a naš predsjednik je i dalje predsjednik koji horoskopskim varijantama magija kako bi i dalje to ostao a za ovakovo stanje ga je i namanje briga. Čemu on uopće služi i sav njegov trust mozgova oko njegaga ? Čemu tolika svita njegovih dodavača ako nema od njih nikakove koristi a ako ga savjutuju da ovako radi kako radi onda postaje sve upitno naročito ako njegov " Ja" ne postoji ili ako postoji onda se rezultat : 11 x katastrofa. Ovakovo jalovo predsjednikovanje ni daleko bogatije zemlje ne bi si priuštile.

VL
RU
rubix
04:09 30.08.2014.

Stravična je želja hrvatskih novinara da HDZ što prije dođe na vlast. Zanimljivo kako nikada nisu brojali koliko je kvartala HDZ bio na vlasti i pljačkao vlastitu zemlju. Takve stvari ne zanimaju novinare kao što je Tomislav Krasnec. Kad je Sanader pljačkao, nije bio važan ni pad BDP-a od 6% u jednom kvartalu. Ali kad SDP plaća Sanaderove dugove i spašava građevinski sektor koji je HDZ uništio do temelja, onda se huška protiv Vlade. I onda se pitamo zašto nas kraj ovakvih medija, HDZ uspješno pljačka već 20 godina!!!!

VL
UN
unbekant
09:15 30.08.2014.

Na Balkanu nista novo............

VL
MS
mare_split
09:17 30.08.2014.

dok je likova poput 'rubix'-a bit će teško i čak gore! Šumski čovječe, slijedniče 'antifašista' ubojica, znaj da se BDP ne spašava usporedbom s 'onima prije', a ponajmanje lažima (pad BDP-a 6%) već radom i ljubavlju prema Naroduu i Državi što je odivujek napoznanica šumskim razbojnicima i njihovim 'sinovima'! Ako ni zbog čega, a ono zbog Hrvata, HDZ je melem u odnosu na crveni otrov!

VL
GA
gavran
08:13 30.08.2014.

Rubix, kad je Sanader pljackao proracun je bio 90 milijardi kuna. Sad je proracun 130 milijardi kuna. Tko sad pljacka?

VL
LE
lebar
08:45 30.08.2014.

dokazano nesposobni i najzalosnije je sta jos uvijek vjerujemo tim lopovima u saboru..,dajte nam vise mmf i basta

VL
Avatar deLusion
deLusion
23:44 29.08.2014.

Mi smo jedna od država koja pad BDP-a mjeri u kvartalima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.