Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA
Povratak na članak

Hrvatska udruga bolničkih liječnika o spornoj snimci: 'Kao u jeftinom, trećerazrednom filmu'

HUBOL je ustvrdio da se neodgodivo treba promijeniti načina kadroviranja u javnom zdravstvu, da izbor ravnatelja jednog KBC-a ne može i ne smije biti predmet političkih prepucavanja, ucjena i prijetnji.

Komentari 1

KO
Kokoiduhovi
07:29 26.08.2020.

udruga bolničkih, pa obiteljskih, pa medicinskog osoblja, pa stomatologa,,,,,Umjesto da svi jedno konačno uskladite potrebe i nužnosti, da predložite makar okvir u kojem se Mora nalaziti sustav natječaja, nabave, protokoli za razne postupke, dežurstva, rad u privatnim klinikama..jer tko boljee zna vaše probleme i slabe točke, od vas samih? A dok vam političari budu krojili sustav - do tada ćemo imati ovo što imamo - nema sustava, samo slučajnosti

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.