Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Croatia, your new office

Hrvatska u SAD-u, Kanadi i V. Britaniji pokrenula kampanju za digitalne nomade: 'Ovo je velika prilika'

Pixabay/Ilustracija
10.03.2021.
u 18:12

Hrvatsku kao poželjnu lokaciju za te goste već su prepoznali Lonely Planet, magazin Forbes i dr.

Hrvatska se od srijede u SAD-u, Kanadi i Velikoj Britaniji na društvenim mrežama promovira kao poželjna destinacija za digitalne nomade, a kampanja se zove “Croatia, your new office”.

Kreirana je i podstranica istog imena. “Hrvatska je jedna od prvih članica EU koja je regulirala jednogodišnji privremeni boravak za digitalne nomade.

"To je prepoznato kao prilika za cjelogodišnji turizam”, kazala je ministrica Nikolina Brnjac koja je poželjela dobrodošlicu digitalnim nomadima. Hrvatsku kao poželjnu lokaciju za te goste već su prepoznali Lonely Planet, magazin Forbes i dr.

Komentara 5

Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
08:34 11.03.2021.

Pa koja i kakva domoljubna kampanja za digitalne nomade.. Imamo Hrvatsku i poznajemo izklucivo samo ekonomske nomade koji nisu vise za domacu mizeriju spremni i bjeze u spasenje za Irsku i Njemacku.

Avatar Stylist1
Stylist1
12:13 11.03.2021.

Odvratni su i puni lazi !! OK morate imati 2 cjepiva doc u Hrvatsku pa ce nakon toga biti OHH pa onda PCR test 2x koji kosta $ 129 po osobi po ulasku .....NE HVALA !!! turizam ce biti katastrofafa samo bogati mogu putovati

SI
sisavac
10:53 11.03.2021.

kakve koristi od tzv. digitalnih nomada? oni su zanemarivi potrošači, ono što su oni spremni platiti je mizerija u odnosu na ono kolko naši traže za najam stana od naših ljudi. za njih je indija, tajland, tamo je jeftin smještaj, a brzi internet danas je u svakoj zemlji na ovom svijetu. ako ne žicom, onda barem 4G ti puste. kakvu korist ima država od takvih? osim par ljudi koji iznajmljuju stanove, sobe..? youtube kreće naplaćivati porez od influencera, i svima onima koji imaju neku zaradu preko njegovog servisa. i to izvan amerike, halo, uskoro će vas američka porezna služba u vašem selu juriti jer ste utajili porez na prihod od 19,99 dolara za tamo neku objavu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije