Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WikiLeaks
Povratak na članak

Hrvatska tvrtka kršila je UN-ov embargo prema Iranu

Komoru iz Njemačke pokušali otpremiti u Iran uz pomoć hrvatskih posrednika koji su dali ponudu u tuđe ime

Komentari 11

JA
jankoprekobrda
14:10 06.12.2010.

Na trasferima znanja, tehnologija i opreme izmedju Istoka i Zapada Yugoslavija je neko vrijeme dobro zivjela, ali tada se to radilo uz presutnu suglasnost i Istoka i Zapada kada nije bilo moguce ostvariti direktne aranzmane.

VL
FE
Felicijen
16:32 06.12.2010.

Tko zna koliko Ameri i drugi švercaju oružja i tamo i na još mnoge druge lokacije koje su pod embargom a nas bi prozivali za nekakve komore!? A da Nijemci upitaju svoju europsku kolegicu Rumunjsku o tome?

VL
14
14words
13:18 06.12.2010.

Što sad treba suditi i one koji su kršili embargo na uvoz oružja za vrijeme agresije??

VL
Avatar ludi kekec
ludi kekec
14:53 06.12.2010.

izbrisana imena tvrtki??? pa kakvog onda smisla ima Wikileaks???

VL
OB
-obrisani-
15:50 06.12.2010.

Ma lažuuuuu Nemoguće,,hrvati su najnajpošteniji narod,,pogotovo mi,,članovi HDZa,,pošteniji i od samog boga

VL
BS
Blue Sky
17:33 06.12.2010.

Bogme je teško pogoditi tko bi mogao biti upetljan u rabotu švercanja klima komora za ispitivanje elektronočkih sklopova preko Hrvatistana u Tadžikistan i čije su veze tu radile.

VL
KU
kukuriku
17:41 06.12.2010.

..pa zna se , ki podrzáva i pati za \"nesvrstanima\"....

VL
OB
-obrisani-
18:34 06.12.2010.

Pošteno! Iran je pomagao Hrvatskoj u vrijeme američkog embarga na oružje, stoga je kršenje AMERIČKOG (\"UN\" je smijalica) embarga i s naše strane apsolutno opravdano. Još se sjećam kada su naša brodogradilišta bila prisiljena otkazati posao Iranu (gradnja patrolnih čamaca)) na američki zahtjev, nakon čega su Iranci sklopili istovrsni ugovor s - Francuskom! Također, ironija leži i u tome da trgovinska razmjena između Irana i Amerike (smrtnih neprijatelja) iznosi dvije milijarde kuna, a ona između Hrvatske i Irana jedva dvadesetak milijuna kuna. I tko je tu lud?

VL
KU
kumajela
19:08 06.12.2010.

I. 1.)Mi smo mala i vrlo ugrožena zemlja 2.) Naš interes će biti još ugroženiji u okvirima EU 3,)Nismo ugroženi samo vojnom prijetnjom, ugroženi smo demografski, kulturološki, ekonomski........ II. Potrebno je osvijestiti (pet do podne) da osim lažljive stare kurvee Europe postoji i ostali svijet u kojemu Hrvatska može naći svoj INTERES ---------------------------------------------------------------INTERES ____________________________________INTERES.

VL
OB
-obrisani-
20:13 06.12.2010.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WWW.TRAVA.BIZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! SJEME SVIH NAJBOLJIH PLEMENITIH VRSTA TRAVE !!!!!!!!!!!!!!!!! !!! ŠALJE SE ISKLJUČIVO OBIČNOM POŠTOM U NEOZNAČENIM KOVERTAMA !!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! VELIKA NAGRADNA IGRA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VL
OB
-obrisani-
01:34 07.12.2010.

Europa je stara prostituka ,i hrvtsak u eu ulazi kao prostitutka uličarka,umjesto da uđe u taj brak kao djevica sa časnim imenom i mirazom

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.