'Hrvatska tjestenina' u pohodu na hrvatske i inozemne stolove
Nedovoljno poznata kvalitetna hrvatska 'pašta' i dalje je u manjini u odnosu na uvoznu talijansku, koja je često lošija - lani u Hrvatskoj pojedeno oko 32 tisuće tona špageta, makarona, fuži itd...
Komentari 2
OB
A kad ce mo poceti proizvoditi zdravu hranu? PLJUC!
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Eh. Sva ta tjestenina koja se prodaje ispod 6-7 kuna je sve samo ne kvalitetna tjestenina, pa bila ona iz uvoza ili nasa.