Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUGI NIZ GODINA IGNORIRANI
Povratak na članak

Procjenjuje se da je beskućnika čak 10 puta više od službene brojke

Akcija solidariziranja s ljudima koji spavaju na otvorenom jer nemaju kud, održana prošlog vikenda u Rijeci, skrenula je pažnju na problem koji je u Hrvatskoj dugo ignoriran. Rijeka najavljuje rješenja.

Komentari 4

RO
ronyday
16:13 09.12.2019.

Sada bismo trebali plakati nad beskućnicima koji su sami najviše krivi za svoju situaciju. Život je boraba a ne predaja alkoholu, drogi, neradu, kriminalu... Trebali bismo se diviti i ohrabrivati one koji vuku Hrvatsku naprijed pa na žalost i ogorman broj parazita u svim strukturama pa sve do beskućnika.

VL
Avatar rubinet
rubinet
13:38 09.12.2019.

Beskućnici..." procjenjuje se da je takvih u Rijeci oko stotinu."..... Rijeka to može i mora riješiti.Ako imaju kune za obnovu broda Galeb tad imaju i za beskućnike...

VL
Avatar hrjosko
hrjosko
19:02 09.12.2019.

čisto sumjam da imamo 2000 beskućnika! Osim Zagreba, Rijeke i malo u Puli mi u drugim gradovima nemamo beskućnike.Preporučio bi svima da odu u Berlin, Milano, Paris, Strasburg, Prag, Beč... tek onda će te biti sigurni da ih u biti i nemamo!!

VL
RP
rpzagreb
15:53 09.12.2019.

Svaka čast ljudima u Rijeci. Kao i u svemu, prave i realne brojeve institucije skrivaju i manipuliraju lažno plasiranim informacijama. Glavno da je narod sretan i zadovoljan.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.