Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Hrvatska se treba usmjeriti na uzgoj jednorog beba

U tehnologiji jednorozi su privatne startup tvrtke vrijedne više od milijardu dolara. Danas postoji 311 takvih jednoroga na svijetu

Komentari 2

AC
accusator
09:29 04.02.2019.

Kladim se da će vas začas optužiti da zastupate tobožnju Tuđmanovu ideju o 200 bogatih obitelji, a ne vide da je naša realnost baš to; stotinjak kvalitetnih tvrtki koje za sobom vuku cijelo gospodarstvo. A što nam se događa? Imamo stotine strančica, tisuće udrugica, desetke tisuća firmi i firmica koje svake godine upropaste barem po milijun kuna jer svatko vuče na svoju stranu držeći se devize: ako JA nisam šef il predsjednik, neću više s vama i osnivam svoju firmu/udrugu/stranku... I naravno, čekam da mi država osigura sredstva za rad.

VL
SZ
slaven.zadravec
12:01 04.02.2019.

"Estonija – trećina veličine Hrvatske – ima tri: Skype, TransferWise i Taxify ..." Dakle ne radi se o stvaranju jednoroga nego o pukom nuđenju mogućnosti za izbjegavanju poreza.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.